Omer du forbot


Omer du forbot eller som han kallas Emil är en valack som jag har börjat ridit i  Västerås utanför Hälla på en gård som heter jädra. Emil har starter upp till MSV:C1 där han har fått mer än godkända resultat. Emil har jag börjat ridit då jag vill utveckla min kunskap om olika hästar och på så sätt bli mer erfaren som ryttare överlag. 

Med Emil ligger planerna att starta upp till MSV:C1 om träningarna går som det är tänkt. Till våren ska jag starta LA program och jag håller tummarna för att det ska gå bra för oss. 

Emil är en snäll kille med energi och mycket arbetsvilja, han vill alltid göra sitt bästa. Det är fantasiskt roligt att jobba med honom och jag tror att om vi kämpar hårt under vintern så kommer vi bli farliga till våren. 

Om du har frågor kan du fylla i formuläret nedan! 

Frågor?

Jag besvarar alla frågor personligen

Bli först att läsa våra nyheter!

+46 73 600 11 60

dressageteamlodin@gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------