Min Blogg
 

Hej allesammans! Idag tänkte jag berätta om helgens tävling i Hallsta. Vi debuterade nämligen MSVB. Var så kul att få rida ett program där det börjar komma in byten och lite andra roliga rörelser. Känns verkligen som att vi utvecklas så mycket just nu! Det är så kul.

Hej allesammans! I detta inlägg tänkte jag dela med mig utav en övning som jag testade på igår som funkade så bra för lösgörandet. Hatten blev så fin och rund i sidorna och jag fick även ordentlig koll på hans bogar.

Hej allesammans! Idag så är det onsdag och i helgas var vi iväg och tävlade i Jönköping så i detta inlägg tänkte jag berätta lite om det.

Idag så tänkte jag gå igenom varje del ur msvc1 för att verkligen tänka igenom varje moment och vad som är viktigt att tänka på under dom olika delarna.

debut i msv

14.11.2018

Hej allesammans! Nu så var det ett tag sedan som jag skrev på bloggen men jag tänkte försöka komma igång nu igen. Jag hoppas att du hänger på! Det har hänt en hel del sedan jag skrev sist. Jag och hatten har bland annat kommit igång ordentligt med tävlingar nu som jag tänkte berätta lite om.

markarbete 

09.09.2018

Hej allesammans! Idag så är det söndag. Jag hade morgonpasset idag så mamma och jag gick ut tidigt och släppte ut dom. Hatten fick sig ett morgon pass på banan där han fick jobba lite över bommar. Koncentrationen låg mest på att han skulle komma igång ordentligt i kroppen och lossa på nacken och spänna av lite granna. Vi...

Hej allesammans! Idag så är det lördag. I morse så gjorde jag mig i ordning och åkte till Surahammar för att skriva en MSV:c klass. Jag tycker att det är roligt och intressant att skriva för då får man höra alla kommentarer från domaren och man får se hur dom tänker och ofta så pratar dom även lite privat...

Hej allesammans! Idag så är det onsdag och det känns som att veckorna går så fort just nu. Igår så red jag lektion för Josefin. Han har känts så fin den senaste tiden, han är så härlig att rida just nu.