medaljutdelning, tack för ett fantastiskt 2017!

23.03.2018

Hej allesammans! Idag så är det......FREDAG!!!!!! Igår så var jag på Västmanlands årsmöte på Strömsholm i Knytpunkten. Det var en riktigt trevlig kväll. Kvällen startades med att dom presenterade framgångar som skett under föregående året, lite nyheter och annan information. Sedan så fick alla medaljörer från Västmanlands mästerskap gå på en privat Clinic med Marianne Essen. Det var väldigt inspirerande och vi diskuterade bla rutiner på tävling och hur man går till väga och vad som krävs för att komma med i olika trupper. 

Efter clinicen så var det medaljutdelning där jag fick ta emot pris för Leos och min prestation under distriktmästerskapet 2017. Ett stort grattis även till Moa Engström från SurahammarsRF som tog guld medaljen för kat. B. 

Efter det så var det mingel och middag. Jätte trevligt sällskap och en sådan härlig miljö. Nu taggar vi upp inför 2018 säsong med storhäst! 

Efter middagen så åkte vi till stallet och fodrade hästarna samt mockade då jag inte hann göra det innan mötet. Men jag hann iaf rida och han var så fin! Jag skrittade fram ute och sedan jobbade jag honom i ridhuset där jag flyttade honom undan för skänkeln på volter och lösgjorde sidorna på honom. Efter ett tags jobb så blev han helt fantastisk, så himla underbar häst att rida! 

Idag så ska mamma skritta ut på Hatten en timme så han bara får skritta på i ett ordentligt tempo. 

Vi hörs om hur allting går! 

1000 kramar från mig och hästarna