från skidbacken till hästryggen

23.04.2018

Hej allesammans! Idag så är det måndag och en ny vecka har startat. Igår så kom vi hem från våran helg semester i Sälen. Jag hann rida Hatten på kvällen men det blev rätt så sent. Kom inte hem fören klockan 22.00. Han fick jobba över bommar och lite småhinder så att han skulle komma igång igen i kroppen efter att ha tagit det lite lugnt i tre dagar. I början kändes han något stel i sidorna och eftersom att han blivit väldigt kort i vänster sidan så är han väldigt svår att ställa till höger så jag försökte stretcha ut vänster sidan lite extra så att han istället skulle bli kortare i höger sidan och efter ett tag så kändes det mycket bättre. Annars tycker jag inte att det märktes att han hade vilat något, tror att han tyckte att det var lite skönt att få koppla av en liten stund. Resten utav passet var han gudomligt fin. Inte för att jag direkt kan säga att jag tycker att själva hoppen blev särskilt balanserade och vackra...hehe men han tyckte att det var riktigt roligt och jobbade på väldigt bra. Han blev riktigt lösgjord på slutet, det är en sådan härlig känsla nu när allting börjar falla mer och mer på plats. En helt annan ridkänsla får jag nu än om jag jämför med i början! 

Idag ska vi träna lite programdelar, form och min sits. Men får se om det går att rida på utebanan, ser nämligen ut som att det ska börja regna nu på eftermiddagen. 

I natt klockan 01.00 kommer även två italienare hem till oss då min syster har ett projekt i skolan där våran skola samarbetar med en italiensk. Så vi får se hur det går! 

Vi hörs! 

1000 kramar från mig och hästarna