valborgsdressyren+galoppträning

27.04.2018

Hej allesammans! Idag så är det fredag och nu så börjar äntligen helgen och det härligaste är att det är extra lång helg!! Denna helg har jag rätt så mycket saker att göra. Först så kommer både lördagen och söndagen gå åt till att hjälpa till på tävlingarna på Sura. Jag ska vara domarsekreterare och sedan ska mina föräldrar också med och hjälpa till. Vi kommer vara där hela dagarna. Tror att jag kommer få med mig så mycket från detta då jag kommer att höra alla domarkommentarerna från allt till lätta klasser till MSV. Det är även roligt då jag känner vissa som ska rida under mina klasser så det ska bli sjukt spännande! 

Efter helgen så är det måndag och då ska jag dock inte göra så mycket förutom att rida men sedan på tisdagen så är det fullt upp igen. Först så ska vi ha städdag i stallet hela dagen och sedan på kvällen så ska vi tända majbrasan! 

Idag så ska Hatten få konditionsträna på Strömsholm på galoppbanan så det är bara att dra direkt till stallet efter skolan! Ska bli kul att få börja sätta lite muskler på honom. 

Vi hörs om hur allting går! 

Glöm inte att följa mig på instagram (@sandralodin) där jag kommer uppdatera på min story under dessa dagar. 

1000 kramar från mig och hästarna!