Glada nyheter 

07.09.2018

Hej allesammans! Idag är det fredag!!!! 

Igår så var vi med klassen in till valstugorna i Eskilstuna och sedan efter det så jobbade jag inne i Esilstuna fram till klockan 19,00 så när jag var i stallet så var klockan så pass mycket så att hatten fick en välförtjänt vilodag. Han har vart så otroligt fin dom senaste dagarna. 

I onsdags så red vi igenom LA:4 för första gången och herregud vad fin han var. Vi har mycket att finslipa på men allt börjar falla mer och mer på plats nu. Vi har även väldigt goda nyheter angående DM 2018. Vi hade tänkt att inte vara med eftersom att hatten går på mediciner med karens men igår fick vi beskedet att vi fått tillstånd att ta ett uppehåll i medicineringen för att kunna starta några klasser för att sedan börja med medicin igen senare. Detta betyder alltså att vi snart ska få tävla!!!!

Det känns helt sjukt kul, vi har väntat i snart ett år för att få tävla och nu så är det snart dags. Är även så glad för nu har vi äntligen hittat en minifrack som kommer att komma i början på nästa  vecka, så sjukt spännande! 

Idag så ska han få galoppera av sig ute på åkern. 

Vi hörs på måndag igen! 

Trevlig helg

Kram Sandra 

Instagram: @sandralodin och @dressageteamlodin 

Facebook: Sandra Lodin, Hatchet dressage och dressageteamlodin 

Sc: jeanette.lodin 

Mail: dressageteamlodin@gmail.com