ny sadel,equipe emporio

19.03.2018

Hej allesammans! Idag är det måndag och en ny vecka har börjat. Nu så går veckorna så himla fort så att det dröjer inte länge till och sedan så är det äntligen påsklov. Så himla skönt! Hur som helst så har det hänt något super roligt! Vi har äntligen provat ut en toppen sadel till Hatchet som passar honom jätte bra och den är även toppen för mig då den ger så pass mycket stöd så att den hjälper mig att orka sitta på plats trots hans stora gångarter. Denna sadel är en equipe emporio 

Jag red i den för första gången igår. Den är så skön att rida i och det går mycket lättare för mig att sitta ner i traven trots att det fortfarande är väldigt svårt. Galoppen är mycket mer lättriden med denna sadel då jag får skänkeln på rätt plats med hjälp utav denna sadel. 

Nu är jag så taggad på att få träna igång och kunna rida lite mer på allvar nu när jag har en sadel som faktiskt passar mig också. Idag så är det sitsträning som gäller så att jag börjar komma på plats och känna mig säker i alla hans gångarter. 

Vi hörs om hur allting går! 

1000 kramar från mig och hästarna