tävling i Hallsta, 0,5% från kval till Nationellt 

10.12.2018

Hej allesammans! Idag tänkte jag berätta om helgens tävling i Hallsta. Vi debuterade nämligen MSVB. Var så kul att få rida ett program där det börjar komma in byten och lite andra roliga rörelser. Känns verkligen som att vi utvecklas så mycket just nu! Det är så kul. 

Vi åkte ca 16.00 från stallet. Jag red fram ca 1h med ett par längre skrittpauser då jag kände att han kändes lite stel när jag red igenom honom på morgonen. Han kom igenom mycket bättre mot slutet men bieffekten med en sådan pass lång framridning var att han blev lite trött på mig. 

Väl inne på banan så kände jag hur han ville bli längre i formen så jag fick jobba upp honom på bakbenen igen och jobba upp honom. Men det var svårt och stal mycket utav koncentrationen från själva programmet vilket gjorde att jag fick ett par grova missar. Ena bytet gick helt fel och han bytte flera språng för sent och ena öppnan blev alldeles för rak. Men det fanns många delar i programmet som jag är riktigt nöjd med. Som tillexempel första bytet, det blev toppen! Men jag lärde mig så mycket om Hatten och hur han fungerar igår och jag ska ta med mig det jag lärde mig och till nästa gång fixa till allt som blev fel. 

0,5% ifrån att kvala till dom nationella junior klasserna vilket var trist men jag är ändå nöjd hur vi löste situationen och jag ska lära mig utav misstaget med en alldeles för lång framridning vilket tröttnade ut både honom och mig, det misstaget tar jag själv på mig helt! 

Nu blir det ett uppehåll och vi tränar vidare och kommer tillbaka ännu starkare!

Kram Sandra 

instagram: sandralodin och dressageteamlodin 

sc: jeanette.lodin

facebook: sandra lodin, Hatchet dressage och dressageteamlodin

mail: dressageteamlodin@gmail.com