känslan, on top!

08.03.2018

Hej allesammans! Idag så är det Torsdag och en väldigt lugn dag för mig då jag slutar skolan redan klockan 11.00. Det känns så skönt och det passar perfekt då jag hade tänkt rida ner till sommarhagen idag och jag vill helst rida då innan det blir mörkt och nu kommer jag verkligen hinna. hahaha. 

Hatten har varit så fin dom senaste dagarna. I tisdags så red jag på ridbanan och jag red igenom MSV:C1 programmet mest bara för att känna på och han var så fin. Rund och lägre i formen och jag kände verkligen att jag blivit så sjukt mycket starkare i sitsen då jag nu orkar räta upp mig och sitta tillbaka fast han tar större steg och att det är mycket mer häst att rida än vad jag är van vid. Hur som helst så fick jag en toppen känsla. Dock så måste jag fortsätta att träna på vägarna då jag lätt slarvar lite men det är svårt när man inte har rätt mått på ridbanan så jag längtar till sommaren när vi kan bygga upp dressyrbanan igen i sommarhagen. 

Igår red jag lektion på Hatten och då tränade vi på hans form och mina vägar. Det gick jätte bra och jag är så glad över att jag äntligen börjar kunna sitta ner ordentligt i hans stora gångarter. Så härlig känsla! 

Vi hörs hur allting går! 

1000 kramar från mig och hästarna