otrolig utveckling

25.01.2018

Hej allesammans! 

Idag är det Torsdag och snart så är det återigen helg. Det har gått helt fantastiskt bra med Leo på dom senaste träningarna. I Tisdags red jag lektion för Josefin på Leo och han gav mig en helt otroligt bra känsla. På framridningen så testade jag att länga och sedan korta upp formen och han var verkligen lösgjord och elastisk i formen. Han blir bara bättre och bättre! 

Galoppen kändes så rund och fin. Har aldrig fått den fina galoppen på så kort tid förut. Det kändes som att flyga. I traven tog han vägvinnande steg och istället för att bli trippig så vilade han på steget och jäklar var häftigt det kändes! Testade lite övergångar och sedan började lektionen. Vi tränade på att länga och korta stegen utan att det blir för hastigt och spänt. Det blir lätt så att jag  blir för hetsig i övergångar mellan tempo och gångarter så då blir det lite ryckigt om man säger så. Men efter lte träning så kändes det mycket bättre och vi fick till några riktigt snygga ökningar! 

Jag har på senaste tiden bara ridit honom i lägre och rundare form då jag vill att han ska gå i den runda formen även när jag plockar upp honom då han blir mycket finare och rör sig mycket luftigare då. Jag tycker att hans form har blivit så mycket bättre på så kort tid! 

Men vi hörs om hur allting går! 

1000 kramar från mig och hästarna